Home » Over Adil

Over Adil Raijoul

Ik ben Adil Raijoul (1982), ondernemer, trainer en boekhouder. 

 

Mijn visie? Ondernemen is meer dan alleen geld verdienen. Ondernemen is jezelf zijn, creatief zijn, jezelf uitdagen, iets opbouwen en anderen helpen.

 

Als middel heb je een onderneming. Een onderneming is een geldmachine, het liefst geautomatiseerd. Een geldmachine zodat jij meer tijd hebt voor belangrijkere zaken in het leven.

Achtergrond

Tijdens mijn professionele carrière heb ik veel geleerd. Nu geef ik deze kennis door en help ik anderen hiermee. Hieronder een overzicht wat ik heb gedaan en wat ik heb geleerd.

Belastingdienst

Hier ben ik mijn professionele carrière gestart. Hier was ik expert inkomstenbelasting ondernemers. Hier heb ik de fiscale wetten geleerd en geleerd hoe je deze op een begrijpelijke manier toe kan lichten.

 

Ik heb ook een eigen fiscale kennisbank. Dit zijn vragen die klanten ooit aan mij gesteld hebben.

Trainer en coach

Bij energiedirect.nl heb ik gewerkt als trainer en coach. Hiervoor heb ik de opleiding opleidingskunde gevolgd. 

 

Hier heb ik het volgende geleerd:

- Het geven van trainingen

- Het ontwikkelen van trainingen en materiaal voor trainingen 

- Het maken van opleidingstrajecten

- Het inleren van andere trainers, hiervoor ontwikkelde ik handleidingen en checklisten voor ze.

 

Energiedirect.nl was een online energiebedrijf. Ik raakte geïnteresseerd in het online spelletje en de kansen die het met zich meebrengt. Ik begon mezelf te verdiepen in online marketing. Iets was later goed van pas zou komen.

Oprichter Adil Administratie

In juli 2016 heb ik mijn eerste onderneming opgericht. Hier heb ik geleerd om een onderneming op te zetten en te automatiseren.

 

Alles heb ik zelf gedaan:

- Het maken van de website

- Het schrijven van content

- Online marketing

- Betaal- en herinnertraject geautomatiseerd

 

Op dit moment bezit ik meerdere nummer 1 posities in Google. Ik heb nog nooit betaald voor een dure consultant of voor advertenties. Op dit moment heb ik zelfs de luxe om klanten af te wijzen omdat zij niet behoren tot mijn doelgroep. 

Kan ik jou helpen?

Ik gun jou ook een onderneming waarbij jij rust vindt en jij je kan concentreren op de belangrijke zaken. Adil Bizz helpt je door middel van deze bedrijvengids om online zichtbaar te worden. Klanten komen naar je toe zonder dat je veel moeite hoeft te doen.

Gratis tips

Daarnaast deel ik gratis alles wat ik heb geleerd.